Milyen problémában segítünk?

inges víz vezeték szerelő beköt egy új konyhai csaptelepet

Hogyan becsüld meg mennyibe fog kerülni a házad fűtésének kialakítása? Érdekel hogy miből áll egy költséghatékony-mégis modern fürdőszoba felújítás? Van 3 dolog, amit egy jó kivitelezőtől elvárhatsz-felsoroljuk?

Ez csak néhány dolog, amit mind szívesen megosztunk veled. Nem érthet mindenki mindenhez. Nem várjuk el senkitől, aki besétál hozzánk, hogy értse melyik kazán hogy működik. De tudjuk milyen bosszantó, ha folyik a kondenz víz és szétmarja a falat. Átérezzük, hogy mennyire megnehezíti egy kisgyerekes család életét, ha tél közepén leáll a fűtés. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet hetekig elviselni, hogy a fürdőszobában a wc tartály folyamatosan átereszt. Vagy, hogy napokra megállíthatja a fürdőkád beállítását, ha lemaradt a kád előlap beszerzése.

Bármilyen problémába is ütköztél:

  • Ami érinti a fűtésedet (kazán, radiátor, tároló, szivattyú, padlófűtés, osztó, hőszivattyú, napkollektor, elektromos fűtés)
  • A melegvíz vagy ívóvíz használatodat (csőtörés, szennyvíz elvezetés, csaptelep, sarokszelep, szűrő, vízmelegítő, bojler)
  • Vagy a konyhai/fürdőszobai szerelvényeket (wc, mosdó, wc tartály, fürdőkád, zuhany, mosogató, víz tisztítás)

Beszéljünk személyesen?

BELVÁROSI SZERELVÉNYBOLT

3527 Miskolc, Ady Endre utca 18.

RÉGIPOSTA SZERELVÉNYCENTRUM

3525 Miskolc, Régiposta utca 27.

Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Ha nincs időd meglátogatni minket, szívesen válaszolunk az e-mailedre, vagy adunk felvilágosítást telefonon. Még gyorsabbá teheted a kapcsolatfelvételt ennek az űrlapnak a kitöltésével. (Ide kattints)